top of page

Hvorfor ta behandling?

Behovet av å bli berørt og tatt på er universelt. I mange land er kropps-terapi sett på som en viktig del av forebyggende helse. Det er en økende trend å oppsøke terapeuter for ikke bare akutte behov men også forebyggende helsetiltak. Det finnes mange typer av terapier i dag, og det er viktig for deg å finne den formen som gir deg det du søker.

Dyp muskel- og vevsbehandling gir deg de mest kraftfulle resultatene.

Manipulasjon/mobilisering av ryggvirvlene for å gjenopprette god bevegelsesfrihet er også avgjørende i denne sammenheng. Disse teknikkene vil raskt gi deg forandringer i kroppsholdningen og energinivåene.

Fasciabehandling retter seg mot de elastiske bindevevs-lagene som hjelper å støtte kroppen, beholde bein, muskler og organ på sin rette plass. Denne behandlingsformen er kommet mer og mer fram under de seneste årene da mer forskning på området viser at fascian har en stor innvirkning på kroppsfunksjon og holdningsmønster. Fascian kan bli skadet gjennom fysisk skade, emosjonelle trauma, dårlige holdningsmønster som kan kaste kroppen ut av stilling. Bahandlingsformer som retter seg mot å korrigere disse ubalansene kan få kroppen tilbake i balanse, gjenskape nødvendig bevegelse og øke bevegelsen gjennom å strekke og forlenge fascian tilbake i naturlig form og smidighet.

Hva gjør Naprapaten ?

Naprapaten med sin 4 årige høyskoleutdannelse jobber med å kombinere flere ulike behandlingsformer som bla dyp muskelbehandling, fascia-innrettede behandlingsteknikker, nåler, manipulasjon-/mobiliseringsteknikker og muskeltøyninger.

Behandlingen er individuell innrettet og Naprapaten ønsker å gi et så optimalt resultat som mulig ved hver behandling. Den dype vevsbehandlingen kan oppleves som smertefull, men gir også resultat.

Hvilken effekt kan behandlingen gi deg?

Behandlingen kan gi deg: bedre bevegelsesfrihet, gi deg mer energi, bedre konstentrasjonsevne, bedre holdning, økt tolleranse for fysisk stress. Mange opplever også en påvirkning på det emotionelle plan da tanker og hendelser kan lagre seg i muskel og fascian. Naprapaten kan også gi deg råd og veiledning innenfor områder som ergonomi, treningsøvelser og hjemme-øvelser med mer.


Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page