top of page

SNK Aktive- Saltrening for kvinner 

Informasjon

Dette er et tilbud til alle kvinner i alle aldre som ønsker å komme i gang med trening, men som ikke ønsker å trene ved de vanlige sentrene med store forhold. Dette passer for deg som synes det er mer optimalt når det kun er kvinner som trener sammen. Gruppene er på maks 16 personer og det er et godt samhold mellom instruktøren og de som deltar i timen. Vi tilbyr sal-timer 2 ganger i uken Mandag og Onsdag kl 1730-1830., og noe av det som står på timeplanen er bl.a dans, funksjonell styrke og andre spennende kombinerte timer.

Pris

Medlemskapet koster kr 350 pr måned. Det er kun 1 mnd. bindingstid og du gir beskjed på mail når du ønsker å avslutte ditt medlemskap. Du melder deg på gjennom å sende en mail med din navn, mobilnummer og epostadresse- til post@sarpsborgnaprapat.no Det blir deretter opprettet et abonnement og du vil motta en faktura med forfalls dato den 1 hver måned. Klippekort:  Vi kan også tilby klippekort til deg som ikke trener regelmessig men bare ønsker å betale for enkelttimer.  Klippekortet er på 10 klipp og koster kr 800. Kortet er gyldig i 6mnd fra første treningstilfelle. Passer dette for deg send en mail til post@sarsbprgnaprapat.no med navn og telefonnummer så sender vi deg  betalingsinformasjon. Når klippekortet er betalt så for du tildelt klippekortet ved 1 treningstilfelle.

trening.jpg

Gratis prøveuke

For deg som er usikker om vårt tilbud er noe for deg så tilbyr vi deg en gratis prøve-uke. Ved å sende en mail med navn og telefonnummer til post@sarpsborgnaprapat.no så vil du få tilsendt et ukes-bevis som du tar meddeg første gang du trener. Vis ukes-beviset for din instruktør og hun vil signere den for deg. Deretter får du fri tilgang til alle timene den uken. Ønsker du så å fortsette, gi beskjed til instruktøren eller send en ny mail om at du ønsker å bli medlem. Du vil da få ny informasjon om betaling mm.

 

Påmelding til timer:

Påmelding til timene skjer på plass,, da vi har en liste liggende i treningsalen. Du kan også om du ønsker og ikke har mulighet å melde deg på selv, sende en mail til post@sarpsborgnaprapat.no og melde deg på neste time gjennom å skrive ditt navn og hvilken time du ønsker å delta i. Påmeldingen skjer 1-2 uker i forveien og avbestilles senest 24 timer før timen.

Husk at det er plass til maks. 16 personer for hver time, så sørg for å vær ute i god tid.

bottom of page